Blog

5 gadget-uri pe care să le ai în mașina ta!

Acum câteva luni, un prieten ne-a povestit experiența lui cu un șofer de taxi care nu avea niciun gadget în mașină. Atunci când nu a mai știut pe unde să meargă a oprit mașina, a tras pe dreapta și a căutat harta printată după care să se orienteze. Care crezi că a fost, în cele din urmă, soluția salvatoare? GPS-ul pasagerului. În secolul vitezei, nu mai avem timp să ne orientăm după hărți greu de citit și neactualizate, ne-am obișnuit cu aplicațiile mobile care ne arată drumul cel mai rapid, ora de plecare și ne ajută să evităm problemele din trafic. Pe lângă aceste aplicații care sunt de nelipsit, astăzi o să recomandăm și alte gadget-uri utile care pot face drumul cu mașina mai plăcut și confortabil.

1. Sistemul multimedia
De nelipsit în mașină este un sistem multimedia care să-ți ofere asistență pe parcursul drumului. Noi oferim ca exemplu Parrot ASTEROID Mini care se potriveşte în orice autovehicul şi se integrează perfect cu sistemul audio existent. Acest sistem are toate aplicațiile de care ai avea nevoie (navigaţie, puncte de interes, muzică la cerere, informaţii, radio, web), acces la toate sursele tale de muzică şi caracteristici avansate pentru sistemul hands-free.

dimensiunea-rulotei

2. Cameră GoPro
Dacă ești pasionat de filmări sau doar îți dorești să înregistrezi drumurile pe care le parcurgi, îți recomandăm camera GoPro HD Hero3. Este cunoscută ca cea mai versatilă cameră din lume. Acest gadget îți va permite să creezi video-uri reușite în timp ce conduci. Camera are Wi-Fi încorporat și toate opțiunile necesare realizării unui video de calitate. Ce ne place la ea, posibilitatea de a fi prinsă de bordul mașinii chiar și în exterior, fiind rezistentă la apă.

vechime-rulota

3. Controlul mașinii
Dacă ai obiceiul să împrumuți mașina prietenilor sau lucrezi într-o companie cu multe mașini în flota auto, recomandăm acest gadget care îți va oferi informații despre starea mașinii. Dispozitivul numit Delphi Vehicle Diagnostics furnizează date mecanice și arată starea în care se află mașina. Acest dispozitiv funcționează prin intermediul unei aplicații mobile. După ce aplicația a fost instalată vei putea verifica kilometrajul mașinii, viteza, unde s-a oprit mașina, vei putea chiar bloca sau debloca ușile mașinii.

dotari-rulota

4. Localizarea mașinii
De cate ori ți s-a întâmplat să parchezi în locuri aglomerate și să-ți fie greu să-ți amintești locul în care ai lăsat mașina? Ei bine, știm cum este, așa că pe lista recomandărilor de astăzi intră și Kensington Proximo, un gadget cu senzor care emite sunete pentru a indica locul în care se află mașina. Acest senzor poate fi pus in interiorul mașinii, iar prin intermediul aplicației instalate pe telefon veți afla unde se află mașina. Partea cea mai bună a acestui gadget este că oferă date precise despre locul în care se află, acestea fiind foarte utile dacă mașina este furată.

consum-rulota

5. Birou personal în mașină
Dacă ți s-a întâmplat de câteva ori să tragi pe dreapta pentru a deschide laptopul și a rezolva anumite lucruri, înseamnă că acest tip de accesoriu te va ajuta. Acesta este de fapt o placă reglabilă care poate fi suportul ideal pentru laptop sau pentru scris.

spatiu-de-depozitare-rulota

Share this post